Over Ons

Wij Zijn The Queen

    The Queen Venues heeft twee zalen, The Queen en The Queen Princess. Een grote zaal met maximale capaciteit van 500 personen en een kleine zaal met maximaal 250 personen. Indien u meer personen heeft, is er een mogelijkheid om The Queen in zijn geheel af te huren, waarbij de capaciteit naar maximaal 750 personen kan. The Queen betreft een feestzaal met alle luxe als luxe interieur, gouden lambrisering, gouden toiletten en de beleving op het niveau van The Queen. Ook qua eten levert The Queen Venues het beste, door haar cateringen te verzorgen door oscarscatering.nl.

The Queen

The Queen betreft een zaal met een maximale capaciteit van 500 personen. The Queen kent een koninklijke barok uitstraling. De interieur bestaan uit barokstoelen, marmeren tafels, bartafels en suède stoelen. The Queen kenmerkt zich door een bijzondere Koninklijke uitstraling.

The Queen
The Queen

The Queen Princess:

The Queen Princess is een zaal met een maximale capaciteit van 250 personen. The Queen Princess kenmerkt zich door een mix van moderne en klassieke uitstraling. Barok stijl gemixt met een moderne tintje. Dit geeft geresulteerd dat The Queen Princess een bijzondere uitstraling kent en anders is van haar grotere versie The Queen. Beiden zijn uniek en kennen een luxe uitstraling.

Totale verzorging

Uw feest kan in zijn geheel georganiseerd worden door The Queen. Dit betekend dat The Queen naast de luxe zaal, eten, drinken, hapjes en zowel het muziek kan leveren. Het eten word verzorgd door de beste cateraar van Nederland, Oscar’s Catering. Mocht u nog accessoires willen toevoegen werken wij met Pimp my Party. PMP kan er voor zorgen dat de ruimtes extra worden aangekleed zodat uw feest uniek blijft.

The Queen